head_banner1 (9)

Babagan awake dhewe

babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Green Intelligent Equipment(Shenzhen) Co., Ltd.

Founded in 2006, Green Intelligent Equipment(Shenzhen) Co., Ltd. A perusahaan teknologi dhuwur fokus ing riset lan pangembangan, produksi, dodolan lan layanan saka robot industri lan peralatan cerdas.Kita bisa nyedhiyani pelanggan karo pesawat lengkap layanan saka consumables tombol, komponen inti, robot kanggo solusi sistem.Green minangka panyedhiya solusi terintegrasi manufaktur cerdas ing industri kasebut.

Pangembangan Perusahaan

Markas Green Intelligent dumunung ing Shenzhen, China, netepi konsep pangembangan inovasi-mimpin lan setya teknologi majeng riset maju-looking otomatis lan pembangunan terus consumables tombol, komponen inti, wis tim R&D profesional kanggo mesin, elektronik, otomatisasi industri, lan sapiturute Ing 2018, perusahaan nggawe kemitraan strategis karo akademi ilmu pengetahuan Hamburg Jerman, universitas Hamburg.Ngandelake kekuatan teknis sing kuat lan sistem manajemen kualitas sing ketat, eksplorasi lan pangembangan sing terus-terusan ing wilayah sing gegandhengan, wis dadi pemasok pilihan akeh pelanggan sing kondhang kayata BYD, TCL, Transsion, Skyworth, ATL New Energy Technology, FLEX, Luxshare, USI, TP-LINE, Sunwoda, TDK, GGEC, Timur, AOC, Zhaowei, lsp.

mitra01 (1)
mitra01 (5)
mitra01 (4)
mitra01 (3)
mitra01 (6)
mitra01 (7)
mitra01 (10)
mitra01 (12)
mitra01 (11)
mitra01 (8)
mitra01 (2)
mitra01 (15)
mitra01 (14)
mitra01 (13)
mitra01 (9)

Pangembangan Perusahaan

Markas Green Intelligent dumunung ing Shenzhen, China, netepi konsep pangembangan inovasi-mimpin lan setya teknologi majeng riset maju-looking otomatis lan pembangunan terus consumables tombol, komponen inti, wis tim R&D profesional kanggo mesin, elektronik, otomatisasi industri, lan sapiturute Ing 2018, perusahaan nggawe kemitraan strategis karo akademi ilmu pengetahuan Hamburg Jerman, universitas Hamburg.Ngandelake kekuatan teknis sing kuat lan sistem manajemen kualitas sing ketat, eksplorasi lan pangembangan sing terus-terusan ing wilayah sing gegandhengan, wis dadi pemasok pilihan akeh pelanggan sing kondhang kayata BYD, TCL, Transsion, Skyworth, ATL New Energy Technology, FLEX, Luxshare, USI, TP-LINE, Sunwoda, TDK, GGEC, Timur, AOC, Zhaowei, lsp.

mitra01 (1)
mitra01 (3)
mitra01 (10)
mitra01 (8)
mitra01 (14)
mitra01 (5)
mitra01 (6)
mitra01 (12)
mitra01 (2)
mitra01 (13)
mitra01 (4)
mitra01 (7)
mitra01 (11)
mitra01 (15)
mitra01 (9)

Produk Utama

Robot laser timah welding cerdas, versi Al - Robot Solder, robot gluing otomatis, robot screw-locking otomatis, lini produksi manufaktur cerdas, lan liya-liyane. Kita wis sukses ngembangake sistem piranti lunak kayata visi mesin, Sistem Manajemen Informasi Produksi MES, sistem pakar proses , kontrol gerakan, etc, lan temen maujud kontrol gerakan majeng, posisi visual, pengawasan visual, pengawasan sensor, interkoneksi manungsa-mesin, lan ing.Produk kita akeh digunakake ing 30 elektronik, Kendaraan energi anyar, semikonduktor, 5G, LED, peralatan omah, dolanan, elektronik otomotif, elektronik komunikasi, elektronik medis, elektronik keamanan, militer, fotovoltaik solar, aerospace, omah cerdas lan industri liyane.

https://www.machine-green.com/double-station-automatic-desktop-pixel-soldering-machine-with-cover-product/
Seri mesin meneng otomatis
https://www.machine-green.com/fully-automatic-dispensing-machine-for-various-dispensing-applications-product/
  • 2006
  • 2010
  • 2013
  • 2016
  • 2018
  • 2019
  • 2023
  • 2006
    • Green Industrial (China) CO.,LTD.diadegaké

      Ing 2006, Green Industrial (China) CO.,LTD.diadegaké.Nggabungake maneh sumber daya sing migunani, miwiti produk seri merek "ijo" adhedhasar produk asli, netepake posisi merek kanggo nglayani pelanggan tengah lan dhuwur, lan kanthi sukses nggawe hubungan kerjasama karo Huawei, Foxconn, Midea, BYD, Skyworth, TCL , Samsung lan perusahaan kondhang liyane.

  • 2010
    • Overstep

      Ing taun 2010. Green resmi mlebu pasar jaban rangkah lan ngadegake cabang ing HongKong lan Los Angeles kanthi sukses. Diekspor menyang luwih saka 90 negara lan wilayah, Kesadaran merek saya tambah akeh, Output saben wulan tips soldering sing bisa dikonsumsi sapisan pecah yuta, tekan a rekor dhuwur.

  • 2013
    • Take-off

      Ing 2013, kanggo nyukupi kabutuhan pasar. basis produksi ijo luwih ditambahi A pabrik mesin iki nyiyapake ing zona industri Xinfa Xingiao, lan pabrik electroplating diadegaké ing Panggonan liya ing Shajing, karo luwih saka 1000 pelanggan koperasi.

  • 2016
    • ngeyel

      Ing taun 2016, kanthi ulang taun kaping 10 saka ijo, alat elektronik lan bahan konsumsi wis ngrebut luwih saka telung lavers pangsa pasar ing omah lan ing luar negeri.Miturut tren industri donya 4.0 lan kabutuhan pelanggan, ijo wis resmi nyetel lapangan manufaktur cerdas.

  • 2018
    • Ngembangake

      Ing 2018, kanggo nggedhekake kapasitas produksi lan terus-terusan nyukupi kabutuhan pelanggan, pabrik mesin lan elektroplating ing Shenzhen pindhah menyang Dongguan.

  • 2019
    • Green Intelligent Equipment(Shenzhen) Co., Ltd. didegaké

      Ing 2019, Green Intelligent Equipment(Shenzhen) Co., Ltd. diadegake.Proyèk robot industri lan pabrik digital wis diluncurake kanthi cara kabeh kanggo mlebu ing bidang Internet industri.

  • 2023
    • Wis dadi partner penting karo BYD lan Skyworth, lan wis dadi perusahaan account teknologi misuwur ing China.