head_banner1 (9)

Warta Ijo

  • Green ngucapake sugeng enggal ing taun 2020.

    Green ngucapake sugeng enggal ing taun 2020.

    Sugeng Warsa Enggal 2020. Nalika nyedhak Taun Anyar ing taun 2020, kabeh anggota Green ngucapake Sugeng Warsa Enggal.Preinan Taun Anyar Ijo ing taun 2020 kaya ing ngisor iki: Tanggal 1 Januari 2020, Dina Taun Anyar bakal dadi dina libur, lan tanggal 2 Januari 2020 ...
    Waca liyane
  • Ing 2006, Green Intelligent Equipment (Shenzhen) Co., Ltd. Didegake.

    Ing 2006, Green Intelligent Equipment (Shenzhen) Co., Ltd. Didegake.

    Green Intelligent Equipment (Shenzhen) Co., Ltd. setya nyedhiyakake layanan lengkap kanggo para pelanggan saka barang-barang penting (kayata tips soldering), komponen inti (kayata termostat soldering), robot produksi perakitan otomatis (robot soldering otomatis, robot dispensing, sc...
    Waca liyane