head_banner1 (9)

Hubungi Kita

Green Intelligent Equipment ( Shenzhen) Co., Ltd.

Yen sampeyan kepengin weruh barang apa wae sawise sampeyan ndeleng dhaptar produk, aja ragu-ragu hubungi kita kanggo pitakon.Sampeyan bakal bisa ngirim email lan hubungi kita kanggo konsultasi lan kita bakal nanggapi sampeyan sanalika bisa.

Kontak1

alamat

Gedung 2, HengChangRong High-tech Industrial Park, ShangNan East Rd, XinQiao Street, Bao'an District, ShenZhen City, GuangDong Province, China

Sarah

Sales Manager
Green Industrial(China)CO., LTD.
Green Intelligent Equipment(Shenzhen) CO., LTD.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita