head_banner1 (9)

Semikonduktor

https://www.machine-green.com/semiconductor/

Teknologi semikonduktor wis nggawa otomatisasi lan intelijen menyang jalur produksi industri, nggawe produksi industri luwih cepet lan luwih efisien.Sanajan wis dikritik amarga njupuk akeh tenaga kerja, visi maju menyang jalur produksi otomatis sing luwih maju, utawa pabrik tanpa awak sing luwih dhuwur, isih dadi tujuan sing ditindakake kabeh pemilik pabrik.