head_banner1 (9)

Peralatan produksi robot mesin sekrup otomatis multifungsi

GREEN GR-DL04 Desktop Screw Machine

- Operasi kacepetan dhuwur tanpa jitter, disassembly trep, pangopènan prasaja, lan biaya-efektif

- Versatility kuwat, ukuran cilik, bisa kerjo bareng karo operasi baris produksi, gampang kanggo ngganti produk.

- Piranti bisa nyimpen 99 program operasi.- Tingkat otomatisasi sing dhuwur lan operasi sing gampang.

- Mesin sekrup otomatis nyedhot vakum, cocok banget kanggo sekrup sing luwih cilik.Ora ana syarat kanggo rasio dawa-kanggo-diameter sekrup.


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

Jeneng merek

Ijo

Model

GR-DL04

Jeneng produk

Mesin Screw Lock

Kunci Range

X=700, Y1=500, Y2=500, Z=100mm

daya

1.0KW

Akurasi Repeatability

± 0,02 mm

Mode nyilem

AC 220V 50HZ

Demensi njaba (L * W * H)

1010 * 753 * 710 mm

Titik Sade Utama

otomatis

Panggonan Asal

Cina

Garansi komponen inti

1 Taun

Garansi

1 Taun

Video metu-mriksa

Kasedhiya

Laporan Uji Mesin

Kasedhiya

Lokasi Showroom

ora ana

Tipe Pemasaran

Produk Biasa

kahanan

Anyar

Komponen inti

Motor, Screw, Guide rail, Batch, blowing type feeder,

Industri sing ditrapake

Pabrik Manufaktur, Industri Ponsel, Industri Mainan, Industri Perkakas, Industri Elektronik

Fitur

- Platform sumbu Y pindho gantian ngunci sekrup kanggo nyuda intensitas tenaga kerja lan nambah efisiensi produksi.

- Nalika dhukungan peralatan gagal, pilih mode abot utawa skip.

- Program karya nulis peralatan bisa nindakake point-to-point, block-to-block coping, kanthi nyalin array regional, nyalin platform, nyunting kumpulan, operasi siji-langkah, etc fitur, nyepetake wektu program, lan gampang sinau.

- Sawise paramèter tumindak diowahi, paramèter tumindak diundhuh menyang pengontrol liwat port serial, sing bisa dirusak sacara offline, lan paramèter tumindak uga bisa disimpen ing layar tutul.Gampang nelpon

- Layar tutul konfigurasi peralatan, intuisi lan gampang dioperasikake, peralatan dilengkapi pegangan debugging, banjur pangaturan posisi.

- Peralatan kasebut nggunakake drive motor stepper presisi lan algoritma kontrol gerakan maju kanthi efektif nambah akurasi posisi gerakan lan bisa diulang.

- Pangaturan torsi sing gampang kanggo njamin kualitas ngunci.

Peralatan produksi robot mesin sekrup otomatis multifungsi (2)
Peralatan produksi robot mesin sekrup otomatis multifungsi (1)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita