head_banner1 (9)

Mesin Soldering Piksel Desktop Otomatis Stasiun Ganda Kanthi Tutup

GREEN LAW501 jinis Lantai Blue Light Laser Mesin Solder

- Ngontrol suhu sambungan solder,

- Ora ana kontaminasi dening alat soldering

- Soldering komponen saka macem-macem bahan

- Wektu soldering cendhak, suhu sing luwih apik lan tahan kejut

- Mesin tanpa kontak ….. ora ana alat

- Panganggone tempel solder sing leleh dhuwur


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

Jeneng merek

Ijo

Model

UU 501

Jeneng produk

Mesin Solder Laser Kab

Itinerary Platform

X=400, Y=400, Z=150mm

Range Processing

350 * 350 mm

Panjang gelombang laser

445 mm

Daya Output Laser maksimum

40W

Akurasi Repeatability

± 0,02 mm

Mode nyilem

AC220V 10A 50-60HZ

Jinis

Mesin Solder

jinis laser

Laser semikonduktor cahya biru

Jenis las

Kawat timah laser

Bobot (KG)

200 KG

Titik Sade Utama

otomatis

Panggonan Asal

Cina

Garansi komponen inti

1 Taun

Garansi

1 Taun

Video metu-mriksa

Kasedhiya

Laporan Uji Mesin

Kasedhiya

Lokasi Showroom

ora ana

Tipe Pemasaran

Produk Biasa

kahanan

Anyar

Komponen inti

Motor, Komputer Industri, Rel Panduan Presisi, Kamera, Sekrup

Industri sing ditrapake

Bengkel Mesin, Pabrik Manufaktur, Liyane, Industri Komunikasi, Industri Elektronik Konsumen 3C, Industri Otomotif, Industri Energi Anyar, Industri LED, Industri Elektronik

Fitur

GREEN LAW501 jinis Lantai Blue Light Laser Mesin Solder

1. Presisi dhuwur: titik cahya bisa tekan tingkat micron, lan wektu pangolahan bisa dikontrol dening program, nggawe akurasi luwih dhuwur tinimbang proses soldering tradisional.

2. Processing non-kontak: proses soldering bisa rampung tanpa kontak lumahing langsung, supaya ora kaku disebabake welding kontak.

3. Syarat ruang kerja cilik: sinar laser cilik ngganti ujung wesi soldering, lan proses presisi uga ditindakake nalika ana gangguan liyane ing permukaan benda kerja.

4. Wilayah kerja cilik: pemanasan lokal, zona sing kena pengaruh panas cilik.

5. Proses kerja aman: ora ana ancaman elektrostatik sajrone pangolahan.

6. Proses kerja resik lan ekonomis: bahan bakar pangolahan laser, ora ana sampah sing diasilake sajrone proses kasebut.

7.operasi prasaja lan pangopènan: operasi soldering laser prasaja, penak pangopènan sirah laser.

8. Urip layanan: Urip laser bisa digunakake paling sethithik 10.000 jam, kanthi umur dawa lan kinerja sing stabil.

Mesin Solder Piksel Desktop Otomatis Stasiun Ganda Kanthi Tutup (1)
Mesin Solder Piksel Desktop Otomatis Stasiun Ganda Kanthi Tutup (2)
Mesin Solder Piksel Desktop Otomatis Stasiun Ganda Kanthi Tutup (3)

Fungsi

Solder otomatis pin ing implementasine beda saka Papan.Solder laser bisa digunakake kanggo bahan sing paling beda.Robot soldering mbuwang laser sing sambungan solder ditindakake ing wektu paling cendhak.

Robot pemrograman otomatis (programmer otomatis)
Nomenklatur Khusus: robot pemrograman otomatis, pembakar otomatis, programmer cerdas, piranti pemrograman otomatis kanthi otomatis, programmer otomatis kanthi otomatis, pembakar otomatis kanthi otomatis, nomenklatur khusus iki bener-bener piranti sing padha (tinimbang pemrograman chip manual Saka programmer otomatis kanthi otomatis, sing digabungake ing ngisor iki dikenal minangka chip programmer kanthi otomatis)

Nomenklatur Khusus: robot pemrograman otomatis, pembakar otomatis, programmer cerdas, piranti pemrograman otomatis kanthi otomatis, programmer kanthi otomatis, pembakar otomatis, nomenklatur khusus iki sejatine piranti sing padha (tinimbang pemrograman chip manual Saka programmer otomatis kanthi otomatis, sing diarani minangka chip programmer kanthi otomatis)

Mesin Solder Otomatis Tipe PC a
Mesin Soldering Piksel Desktop Otomatis Stasiun Ganda Kanthi Tutup

Manajer Solder (kanggo tip wesi)

Visualisasi status operasional robot, kalebu koordinat kanggo saben titik, macem-macem counter, suhu tip, lsp.

Kabeh nilai koreksi kanthi mekanisme koreksi posisi tip sumbu 3, nilai pangukuran suhu dening UNI-TESTER, nilai offset otomatis, resistensi grounding tip, lan voltase bocor dicathet.

Rekaman video lan data sajrone soldering nambah traceability

Manajemen serial kanthi maca kode 2D

Kontrol proses global bisa ditindakake kanthi nuduhake data sing dipikolehi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita