head_banner1 (9)

Mesin Solder Otomatis Tipe PC

Mesin Solder Tipe PC SI10DR GREEN

punika biaya-efektif, piranti program IC kebak otomatis / IC writer otomatis lengkap / otomatis IC writer dirancang kanggo nyukupi kabutuhan produksi gedhe-ukuran produk elektronik.Sistem kasebut nggunakake IPC (kertu kontrol sing dibangun ing) + sistem servo + mode sistem keselarasan optik, posisi sing cepet lan akurat, kanthi otomatis kanggo ngrampungake panangkepan chip, nyeleh, nulis, njupuk film lan proses konversi kemasan, kanggo ngganti wong kerja tradisional, loro-lorone nambah efisiensi produksi, nanging uga ngilangi kesalahan manungsa ing proses pemrograman IC.Sistem transmisi peralatan nggunakake desain dhuwur-kacepetan dhuwur-reliabilitas, dibangun ing programmer nggunakake STI paling anyar kacepetan cerdas programmer universal SUPERPRO 5000, saben modul rampung sawijining film diobong cepet cepet, efficiency luwih dhuwur tinimbang programmer produksi massal podo.Mendukung PLCC, JLCC, SOIC, QFP, TQFP, PQFP, VQFP, TSOP, SOP, TSOPII, PSOP, TSSOP, SON, EBGA, FBGA, VFBGA, μBGA, CSP, SCSP paket chip.Desain sistem modular, wektu ngoper proyek cendhak, linuwih dhuwur.


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

Jeneng merek

Ijo

Model

SI10DR

Jeneng produk

Mesin Solder Laser Kab

Itinerary Platform

X=500mm, Y1=300mm,Y2 = 300 mm,Z=100mm, R=360°

Beban sumbu Z

3KG

Demensi njaba

800 * 860 * 1520 mm

Mode nyilem

AC220V 10A 50-60HZ

Jinis

Mesin Solder

Bobot (KG)

170KG

Titik Sade Utama

otomatis

Panggonan Asal

Cina

Garansi komponen inti

1 Taun

Garansi

1 Taun

Video metu-mriksa

Kasedhiya

Laporan Uji Mesin

Kasedhiya

Lokasi Showroom

ora ana

Tipe Pemasaran

Produk Biasa

kahanan

Anyar

Komponen inti

Motor stepping, sabuk sinkron, Rel Panuntun Presisi, Pengontrol suhu

Industri sing ditrapake

Bengkel Mesin, Pabrik Manufaktur, Liyane, Industri Komunikasi, Industri Elektronik Konsumen 3C, Industri Otomotif, Industri Energi Anyar, Industri LED, Industri Elektronik

Mesin Solder Otomatis Tipe PC

Fitur

Mesin Solder Tipe PC SI10DR GREEN

1. Piranti lunak pangguna sing dikembangake adhedhasar sistem operasi Windows luwih cocog karo kabiasaan operasi pangguna;

2. Dhuwur-definisi layar tutul antarmuka wong-mesin, nyata-wektu welding ngawasi trek mlaku;

3. Nduwe fungsi deteksi otomatis kekurangan timah lan pamblokiran timah, lan langsung nglindhungi produk welding;

4. Bisa disambungake menyang sistem MES.

introduksi produk

Diukur programmer kanthi otomatis / panulis otomatis / panulis otomatis kanthi simbol paling kuat: Tingkat output, uga dikenal minangka UPH, sing bisa ngasilake jumlah chip saben jam.

Tingkat output ditemtokake dening wektu lengen mekanik, wektu nulis, jumlah modul;hubungane iku: Nalika wektu kobong chip cilik, siklus stroke lengen mechanical cepet, lan persentasi tartamtu saka nomer modul, Mung koordinasi ndadekake bisa duwe impact ing kapasitas produksi;

Sawise testing, dhuwur-kacepetan lengen karo programmer efisien, nalika masang papat modul, kapasitas produksi robot tekan puncak. Saben modul wis kebak dimuat operasi, yen konfigurasi modul kakehan, lengen crawling siklus wis tekan watesan, kang ora bisa nambah produktivitas, Nanging, modul konfigurasi luwih mimpin kanggo Tambah cocog ing biaya.Mulane, modul ora apik sabisa.

Mesin Solder Otomatis Tipe PC (1)
Mesin Solder Otomatis Tipe PC (2)
Mesin Solder Otomatis Tipe PC (3)

Pusat Teknologi
Mupangate saka keahlian kita lan pengalaman pirang-pirang taun.Kembangake proses paling luweh kanggo kabutuhan sampeyan bebarengan karo kita.Kita minangka spesialis kanggo macem-macem aplikasi lan proses.

Pengalaman & kawruh
Pakar proses kita ana hubungane karo produsen bahan lan duwe pengalaman pirang-pirang taun ing pangembangan lan pangolahan proses, sanajan nganggo bahan sing tantangan.

Prosedur uji coba ing Pusat Teknologi kita
Kanggo nyiapake uji coba proses kanthi optimal, kita butuh bahan sing bakal diproses, contone resin impregnating, bahan konduktif termal, sistem adesif utawa resin casting reaktif, kanthi jumlah sing cukup karo instruksi pangolahan sing cocog.Gumantung sepira majune pangembangan produk, kita kerja ing uji coba aplikasi kanthi prototipe nganti komponen asli.
Kanggo dina uji coba, target tartamtu wis disetel, sing disiapake lan ditindakake dening personel sing mumpuni kanthi cara profesional lan terstruktur.Sawise iku, para pelanggan nampa laporan tes lengkap sing kabeh parameter sing diuji didaftar.Asil uga didokumentasikake ing gambar lan audio.Staff Pusat Teknologi bakal ndhukung sampeyan kanggo nemtokake paramèter proses lan menehi rekomendasi.

keuntungan
- Pandhuan babagan optimalisasi komponen kanggo produksi seri
- Penentuan parameter proses kanthi peralatan seri
- Ringkesan asil ing laporan tes lengkap
- basis becik kanggo pancasan

Produksi sampel
Ing ruang lingkup pangembangan proses, kita ngasilake conto A, B lan C kanggo para pelanggan.Kanthi cara iki, biaya investasi sing dhuwur bisa dicegah, utamane ing tahap introduksi tahap produksi anyar.Kanthi teknologi mesin ing omah, kita ngasilake bagean minangka prototipe, conto fungsional utawa conto pra-seri kanthi rega murah.Manfaat saka wektu pangiriman sing cendhak lan kualitas dhuwur langsung saka pabrikan peralatan.

Mesin Solder Otomatis Tipe PC a

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita