head_banner1 (9)

Mesin dispensing kanthi otomatis kanggo macem-macem aplikasi dispensing

Range Aplikasi Mesin Dispensing Platform GREEN DP500D:

tombol ponsel, printing, switch, konektor, komputer, produk digital, kamera digital, MP3 , MP4, dolanan elektronik, speaker, buzzer, komponen elektronik, sirkuit terpadu, papan sirkuit, layar LCD, Relay, komponen kristal, lampu LED, chassis ikatan, lensa optik, bagean mechanical sealing

Mesin kanthi otomatis cocog kanggo produksi seri kanthi otomatis kanggo macem-macem aplikasi dispensing.Konsep otomatisasi kayata tabel indeksasi rotary, gerbong geser utawa sabuk konveyor terpadu kasedhiya.Solusi mesin kanthi otomatis kasedhiya ing macem-macem ukuran lan kisaran kerja.

Bisa digunakake kanggo ngolah 1C, bahan dispensing statis utawa dinamis sing bakal dicampur.Kabeh komponen kanggo ngawasi proses lan antarmuka standar kasedhiya.


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

Jeneng merek Ijo
Model DP500D
Jeneng produk Mesin Dispensing Kab
Itinerary Platform X=500, Y1=300, Y2=300, Z=100mm
Repeatability ± 0,02 mm
Mode nyilem AC220V 10A 50-60HZ
Demensi njaba (L * W * H) 603 * 717 * 643 mm
Bobot (KG) 200KG
Titik Sade Utama otomatis
Panggonan Asal Cina
Garansi komponen inti 1 Taun
Garansi 1 Taun
Video metu-mriksa Kasedhiya
Laporan Uji Mesin Kasedhiya
Lokasi Showroom ora ana
Tipe Pemasaran Produk Biasa
kahanan Anyar
Komponen inti Motor Servo, Grinding screw, Precision guide rail, Stepping motor, Synchronous belt, Valve
Industri sing ditrapake Pabrik Manufaktur, Liyane, Industri Komunikasi, Industri LED, Industri Elektronik, Industri Dolanan, 5G

Fitur

● Operasi kacepetan dhuwur tanpa jitter, disassembly trep, pangopènan prasaja, lan biaya-efektif.

● Sel kanthi otomatis kanthi sistem 4 sumbu,

● Dispensing bahan siji lan multi-komponen,

● Visualisasi sing didhukung menu kanthi tuntunan operator lan level operasi,

● Sistem kontrol stabilitas, desain mesin Lean

● rasio pencampuran sing bisa diatur kanthi bebas, Komisioner sing prasaja lan cepet

● Fleksibilitas kanggo integrasi menyang jalur produksi

● Tingkat otomatisasi sing dhuwur,Log data operasi

Sistem dispensing kanthi otomatis ngrampungake kabeh jinis tugas dispensing kanthi tepat lan andal.Amarga tingkat otomatisasi sing dhuwur, solusi sing didorong pasar nambah produktivitas nalika njaga kualitas sing paling dhuwur.

Metode Dispensing

Ikatan:Ikatan adesif minangka proses dispensing sing digunakake kanggo nggabungake rong bagean utawa luwih.Proses ikatan adesif saya tambah akeh minangka lapangan aplikasi ing teknologi dispensing.

Liwat ikatan metode dispensing, loro utawa luwih mitra gabung digabungake.Ikatan èfèktif mbisakake ikatan material-kanggo-materi tanpa ngenalaken panas lan nyebabake karusakan komponen.Saenipun, ing kasus bagean plastik, aktivasi permukaan ditindakake kanthi plasma atmosfer utawa tekanan rendah.Sajrone aplikasi, permukaan lan materi tetep ora owah.Ikatan mula ora mengaruhi faktor komponen kayata mekanika, aerodinamika utawa estetika.

Minangka aturan, proses kasebut dumadi saka rong langkah: Kaping pisanan, adesif diterapake lan banjur disambungake.Ing proses iki, adesif ditrapake ing wilayah sing ditemtokake ing njaba utawa njero komponen.Crosslinking saka adesif dumadi liwat sifat-sifat khusus materi.Saliyane macem-macem sektor industri kayata teknologi medis, produksi elektronik, konstruksi entheng, proses dispensing iki asring digunakake ing sektor otomotif.Ikatan adesif digunakake, contone, ing unit kontrol elektronik, sensor LiDAR, kamera lan liya-liyane.

Hubungi kita sakcepete ing tahap pangembangan produk.Insinyur lan teknisi bisa menehi saran babagan optimasi komponen lan pengalaman praktis bisa dianggep.Iki mbantu sampeyan lan kita nransfer produk menyang produksi seri.

Adhedhasar bahan sing dipilih, komponen lan syarat produksi, kita nemtokake paramèter proses kanggo produksi seri bebarengan karo para pelanggan.Luwih saka 10 spesialis saka macem-macem disiplin profesional, wiwit saka kimiawan karo doktor lan insinyur kanggo tanduran insinyur mekatronik, ana ing tangan kanggo nyedhiyani pelanggan karo saran lan dhukungan.

Mesin dispensing kanthi otomatis kanggo macem-macem aplikasi dispensing01 (2)
Mesin dispensing kanthi otomatis kanggo macem-macem aplikasi dispensing01 (3)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita