head_banner1 (9)

Mesin AOI

  • AOI Automatic Inspection Equipment In-Line AOI detector GR-2500X

    AOI Automatic Inspection Equipment In-Line AOI detector GR-2500X

    Kaluwihan piranti AOI:

    Kacepetan cepet, paling ora 1,5 kaping luwih cepet tinimbang peralatan sing ana ing pasar;

    Tingkat deteksi dhuwur, kanthi rata-rata 99,9%;

    Kurang misjudgment;

    Ngurangi biaya tenaga kerja, nambah kapasitas produksi lan bathi kanthi signifikan;

    Ngapikake kualitas, nyuda efisiensi panggantos personel sing ora stabil lan mbuwang wektu latihan, lan ningkatake kualitas;

    Analisis operasi, kanthi otomatis ngasilake tabel analisis cacat, nggampangake nelusuri lan nemokake masalah.

  • Deteksi AOI kanggo produk seri kapasitansi resistensi chip/LED/SOP TO/QFN/QFP/BGA

    Deteksi AOI kanggo produk seri kapasitansi resistensi chip/LED/SOP TO/QFN/QFP/BGA

    Model: GR-600

    AOI nganggo sistem pangolahan gambar sing dikembangake dhewe, ekstraksi warna sing unik lan metode analisis fitur, sing bisa ngatasi proses timbal lan bebas timbal, lan uga duwe efek deteksi sing apik ing segmen DIP lan proses lim abang.

  • In-line AOI(Automated Optical Inspection) detector GR-600B

    In-line AOI(Automated Optical Inspection) detector GR-600B

    Range Inspeksi AOI:

    Printing tempel solder: anané, ora ana, penyimpangan, timah sing ora cukup utawa kakehan, sirkuit cendhak, kontaminasi;

    Inspeksi komponen: bagean sing ilang, penyimpangan, skewness, tugu ngadeg, sisih ngadeg, flipping bagean, kutub kuwalikan, salah bagean, rusak AI komponen mlengkung, Papan PCB obyek manca, etc;

    Deteksi titik solder: deteksi timah sing berlebihan utawa ora cukup, sambungan timah, manik-manik timah, kontaminasi foil tembaga, lan titik solder saka sisipan solder gelombang.