head_banner1 (9)

Mesin Dispensing Otomatis

  • Mesin Robot Dispensing Otomatis kanggo Lini Produksi Paket Baterai 18650

    Mesin Robot Dispensing Otomatis kanggo Lini Produksi Paket Baterai 18650

    Jeneng merek: Green

    Gaya: Tipe Lantai (Tipe Gantry)

    Digunakake: Kanggo Power Battery Pack Assembly Line Dispensing

    Tegangan: 220V-240V/110V-120V (Disesuaikan)

    Bobot: Kira-kira 760kg

    MOQ: 1 set

    Pelabuhan: Shekou, China

    Pembayaran: T/T

    Mesin Robot Dispensing Otomatis kanthi Katup Robot Dispensing Epoksi Dhuwur/Kamera CCD Fungsi Posisi Titik Mark kanggo 18650/16600 Paket Baterai Dispensing Jalur Perakitan

    Mesin dispensing otomatis dirancang lan dikembangake khusus kanggo baterei 18650, sing bisa ditrapake kanggo luwih saka 90% produk ing industri baterei daya.

    Aplikasi liyane:

    .Baterei Pack Cell Fixing (contone: 18650, 21700, 26650, 32650 etc.);

    .Komponen FPC Tempel lan Ikatan;

    .Epoxy Resin Ngisor Ngisor;

    .Pemasangan Lumahing Smart Watch

  • Jinis Lantai Ijo Robot Industri Mesin Dispenser Lem Cairan Otomatis

    Jinis Lantai Ijo Robot Industri Mesin Dispenser Lem Cairan Otomatis

    Hubungi kita sakcepete ing tahap pangembangan produk.Insinyur lan teknisi bisa menehi saran babagan optimasi komponen lan pengalaman praktis bisa dianggep.Iki mbantu sampeyan lan kita nransfer produk menyang produksi seri.

    Adhedhasar bahan sing dipilih, komponen lan syarat produksi, kita nemtokake paramèter proses kanggo produksi seri bebarengan karo para pelanggan.Luwih saka 10 spesialis saka macem-macem disiplin profesional, wiwit saka kimiawan karo doktor lan insinyur kanggo tanduran insinyur mekatronik, ana ing tangan kanggo nyedhiyani pelanggan karo saran lan dhukungan.

  • multi-fungsi kacepetan dhuwur Kanthi multi-fungsi mesin dispensing otomatis

    multi-fungsi kacepetan dhuwur Kanthi multi-fungsi mesin dispensing otomatis

    Hubungi kita sakcepete ing tahap pangembangan produk.Insinyur lan teknisi bisa menehi saran babagan optimasi komponen lan pengalaman praktis bisa dianggep.Iki mbantu sampeyan lan kita nransfer produk menyang produksi seri.

    Adhedhasar bahan sing dipilih, komponen lan syarat produksi, kita nemtokake paramèter proses kanggo produksi seri bebarengan karo para pelanggan.Luwih saka 10 spesialis saka macem-macem disiplin profesional, wiwit saka kimiawan karo doktor lan insinyur kanggo tanduran insinyur mekatronik, ana ing tangan kanggo nyedhiyani pelanggan karo saran lan dhukungan.