head_banner1 (9)

Mesin Solder Otomatis

  • Heavy Metal lumahing Gunung Soldering Machine karo 3 kepala soldering otomatis bisa bebarengan

    Heavy Metal lumahing Gunung Soldering Machine karo 3 kepala soldering otomatis bisa bebarengan

    Ditrapake kanggo industri manufaktur: industri elektronik konsumen 3C, industri peralatan omah, industri 5G, industri elektronik.

  • 3 Sumbu Mesin Wesi Solder Otomatis karo Feeder Solder Tin Wire

    3 Sumbu Mesin Wesi Solder Otomatis karo Feeder Solder Tin Wire

    Khusus digunakake kanggo ngatasi proses solder ing produksi Ponsel, komputer, sirkuit terpadu, tablet, piranti digital, industri otomotif, perakitan baterei, speaker, papan PCB, perakitan mikroelektronik semikonduktor, modul kamera soldering.

  • Loro Wesi Solder, Loro Termostat, Mesin Solder Wesi Industri kanggo Line Produksi Elektronik

    Loro Wesi Solder, Loro Termostat, Mesin Solder Wesi Industri kanggo Line Produksi Elektronik

    Industri aplikasi:

    Ngatasi proses solder ing produksi ponsel, komputer, sirkuit terpadu, tablet, piranti digital, industri otomotif, perakitan baterei, speaker, papan PCB, perakitan mikroelektronik semikonduktor, modul kamera soldering.

  • Desktop Wesi Mesin Robot Solder karo Loro Wesi Solder Loro Platform Kerja Kanggo Produksi Ponsel

    Desktop Wesi Mesin Robot Solder karo Loro Wesi Solder Loro Platform Kerja Kanggo Produksi Ponsel

    Industri aplikasi:

    Ngatasi proses solder ing produksi ponsel, komputer, sirkuit terpadu, tablet, piranti digital, industri otomotif, perakitan baterei, speaker, papan PCB, perakitan mikroelektronik semikonduktor, modul kamera soldering.

  • Mesin Solder Wire Otomatis karo Platform Kerja Loro Back -to Back

    Mesin Solder Wire Otomatis karo Platform Kerja Loro Back -to Back

    Industri aplikasi:

    Ngatasi proses solder ing produksi ponsel, komputer, sirkuit terpadu, tablet, piranti digital, industri otomotif, perakitan baterei, speaker, papan PCB, perakitan mikroelektronik semikonduktor, modul kamera soldering.

  • Mesin Solder Baterai Lithium kanthi Robot Solder Mekanisme Rotasi 360 °

    Mesin Solder Baterai Lithium kanthi Robot Solder Mekanisme Rotasi 360 °

    Merk: Green

    Tipe: Desktop Robotic Solder Machine

    Tegangan: 220V-240V/110V-120V (Disesuaikan)

    Bobot: Kira-kira 760kg

    MOQ: 1 set

    Pelabuhan: Shekou, China

    Pembayaran: T/T

    Industri aplikasi: ponsel, komputer, sirkuit terpadu, tablet, mobil digital, industri speaker perakitan baterei Papan PCB semikonduktor microelectronics perakitan modul kamera solder.

  • Mesin Solder Robot Industri - LAP300

    Mesin Solder Robot Industri - LAP300

    CCD otomatis teka-teki mindhai sawise posisi Chase, miwiti kanggo titik solder paste, ing
    nggunakake galvanometer utawa sistem optik siji fokus saka kabèh plate welding laser;

    - Sistem gerakan 6-axis horizontal joint manipulator + struktur platform;Sistem cakram solder prefabrikasi otomatis dipasang: deleng prinsip mekanisme SMT (opsional).

    - Dilengkapi sistem pasokan solder enem sumbu

    - Dilengkapi sistem pangukuran suhu, output kurva suhu wektu nyata

    - Kanggo patches tahan suhu sing ora ana ing welding FPC lan PCB, welding unsur termal diadopsi

    - Kaluwihan pinunjul, efisiensi dhuwur, kinerja banget.

  • Mesin Soldering Piksel Desktop Otomatis Stasiun Ganda Kanthi Tutup

    Mesin Soldering Piksel Desktop Otomatis Stasiun Ganda Kanthi Tutup

    - Ngontrol suhu sambungan solder,

    - Ora ana kontaminasi dening alat soldering

    - Soldering komponen saka macem-macem bahan

    - Wektu soldering cendhak, suhu sing luwih apik lan tahan kejut

    - Mesin tanpa kontak ….. ora ana alat

    - Panganggone tempel solder sing leleh dhuwur

  • Laser Welding Machine Robot Machines - LAESJ220

    Laser Welding Machine Robot Machines - LAESJ220

    -Kapadhetan daya laser dhuwur, welding bisa rampung tanpa solder fluks

    -Titik welding sing kuat, area sing kena pengaruh panas

    - Sistem kontrol welding profesional, stabilitas dhuwur, kontrol layar tutul LCD, gampang sinau

    - Imbuhan visual CCD, trep, tepat

  • Mesin Solder Otomatis Tipe PC

    Mesin Solder Otomatis Tipe PC

    punika biaya-efektif, piranti program IC kebak otomatis / IC writer otomatis lengkap / otomatis IC writer dirancang kanggo nyukupi kabutuhan produksi gedhe-ukuran produk elektronik.Sistem kasebut nggunakake IPC (kertu kontrol sing dibangun ing) + sistem servo + mode sistem keselarasan optik, posisi sing cepet lan akurat, kanthi otomatis kanggo ngrampungake panangkepan chip, nyeleh, nulis, njupuk film lan proses konversi kemasan, kanggo ngganti wong kerja tradisional, loro-lorone nambah efisiensi produksi, nanging uga ngilangi kesalahan manungsa ing proses pemrograman IC.Sistem transmisi peralatan nggunakake desain dhuwur-kacepetan dhuwur-reliabilitas, dibangun ing programmer nggunakake STI paling anyar kacepetan cerdas programmer universal SUPERPRO 5000, saben modul rampung sawijining film diobong cepet cepet, efficiency luwih dhuwur tinimbang programmer produksi massal podo.Mendukung PLCC, JLCC, SOIC, QFP, TQFP, PQFP, VQFP, TSOP, SOP, TSOPII, PSOP, TSSOP, SON, EBGA, FBGA, VFBGA, μBGA, CSP, SCSP paket chip.Desain sistem modular, wektu ngoper proyek cendhak, linuwih dhuwur.