head_banner1 (9)

Mesin Solder Robot Industri - LAP300

GREEN LAP300 Duplex Laser Solder Tempel Mesin Solder

CCD otomatis teka-teki mindhai sawise posisi Chase, miwiti kanggo titik solder paste, ing
nggunakake galvanometer utawa sistem optik siji fokus saka kabèh plate welding laser;

- Sistem gerakan 6-axis horizontal joint manipulator + struktur platform;Sistem cakram solder prefabrikasi otomatis dipasang: deleng prinsip mekanisme SMT (opsional).

- Dilengkapi sistem pasokan solder enem sumbu

- Dilengkapi sistem pangukuran suhu, output kurva suhu wektu nyata

- Kanggo patches tahan suhu sing ora ana ing welding FPC lan PCB, welding unsur termal diadopsi

- Kaluwihan pinunjul, efisiensi dhuwur, kinerja banget.


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

Jeneng merek

Ijo

Model

LAP300

Jeneng produk

Mesin Solder Laser Kab

Itinerary Platform

X=400, Y=400, Z=150mm

Range Processing

300*300 Mesin0,15 pitik

Panjang gelombang laser

915mm

Laserdaya

200W

Total Daya

1.5KW

Sistem Posisi Visual

± 0.1mm

Mode nyilem

AC220V 10A 50-60HZ

Jinis

Mesin Solder

Demensi

1200 * 1200 * 1700 mm

Jenis las

Kawat timah laser

Bobot (KG)

200 KG

Titik Sade Utama

otomatis

Panggonan Asal

Cina

Garansi komponen inti

1 Taun

Garansi

1 Taun

Video metu-mriksa

Kasedhiya

Laporan Uji Mesin

Kasedhiya

Lokasi Showroom

ora ana

Tipe Pemasaran

Produk Biasa

kahanan

Anyar

Komponen inti

Komputer industri, Rel Panduan Presisi, Motor Servo, Sekrup

Industri sing ditrapake

Bengkel Mesin, Pabrik Manufaktur, Liyane, Industri Komunikasi, Industri Elektronik Konsumen 3C, Industri Otomotif, Industri Energi Anyar, Industri LED, Industri Elektronik

Kawruh Liyane

Pilihan saka Instalasi Solder otomatis
Lineup produk Green Intelligent, sing kebak orisinalitas lan kapinteran, kalebu robot soldering multi-gabungan, robot soldering desktop, unit kanggo soldering otomatis, lan integrasi sistem minangka peralatan produksi kanggo otomatisasi lengkap, digawe adhedhasar teori soldering asli lan pengalaman ing otomatis.Kanthi macem-macem model, fungsi lengkap, lan cara instalasi, kita nawakake cara instalasi sing optimal kanggo saben pelanggan.We offer solusi sing paling apik kanggo pelanggan ngadhepi tantangan soldering kayata soldering-free timbal, Papan dissipating panas, soyo tambah Kapadhetan dhuwur, lan komponen kapasitas panas dhuwur.

Sistem Solder Lengkap / Semi Customized
Kustomisasi kanggo sistem solder kasedhiya karo produk asli sing cocog karo kabutuhan infrastruktur pelanggan.Pilih full utawa semi custom-made.Kanthi nggarap spesifikasi internal klien, kita bisa menehi jawaban sing paling apik kanggo kabeh proses otomatisasi soldering.Saiki, lingkungan produksi sing lancar lan tanpa sampah dibutuhake banget ing pabrik apa wae.Sistem soldering kita sampurna nggabungake karo operasi pre & post soldering lan ahli pengalaman kita ndhukung saka desain otomatis cerdas kanggo integrasi sistem otomatis soldering kanggo baris produksi.

Semi-kustomisasi
Sistem soldering sing wis ana sing wis dikembangake kanggo ngatasi macem-macem masalah otomatisasi pelanggan.
Pilih salah siji saka model sing wis ana, yaiku jinis semi-otomatis, sistem conveyance kanthi otomatis, lan liya-liyane sing cocog karo kabutuhan sampeyan.Sistem kasebut kalebu robot soldering inline utawa robot soldering desktop.Kontak soldering, laser soldering utawa ultrasonik soldering bisa diadopsi
Kustomisasi Lengkap
Nyedhiyakake saran lengkap babagan ukuran lan dimensi, desain piranti listrik lan mekanik, tutup safety karo sensor, loader lan unloader, conveyance otomatis, lan liya-liyane.

Mesin Solder Otomatis Tipe PC a

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita